Skal du bytte??

FORTRYDELSES OG RETURNERINGSFORMULAR

Du har du 14 dages fuld returret fra du modtager varen, hvis du har fortrudt dit køb eller ikke er tilfreds med varen, dette gælder ikke, hvis det er produkter du har bestilt med personligt tryk.

Såfremt du ønsker at returnere, så udfyld denne returformular, så godt som muligt og vedlæg den ved returneringen.

Returportoen skal du selv betale.

Du kan sende med GLS eller Post Nord til parcel. Du kan ikke sende med DAO eller andre til “hjemmelevering” da vi er en butik. Vi henter ikke pakker i pakkeshops.

Du kan skrive os en mail med ordre nr. for køb af pakkelabels, til en pris på 50 kr., de indbetales på mobile pay 35030.

Når du sender varen, skal du altid sørge for at få dokumentation for, at varen er sendt – for eksempel en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos os.

Alle varer skal sendes tilbage i samme stand og emballage, som du har modtaget dem.

Vi tilbagefører pengene på det kort eller via Mobile Pay betalingen, der er brugt ved handlen og du modtager en email når returneringen er behandlet og pengene er tilbageført. Ønsker du i stedet et tilgodebevis, så skriv det på listen længere nede. ( Et tilgodebevis kan bruges online og fysisk i butikken 3 år. frem. )

Retuneringen kan tage op til 4-6 hverdage.

Du har også mulighed for at returnere dine varer i vores fysiske butik, som ligger på Skarridsøgade 31B, 4450 Jyderup i åbningstiden, hvortil alle returvarer ligeledes sendes til. Vi henter ikke din pakke, hvis den sendes til pakkeshop!

Udfyld venligst følgende (MED BLOKBOGSTAVER)

Dato:

Ordre nr.

Navn og efternavn:

Mail:

Telefon:

Årsag til retunering:

Ønsker du pengene retur eller et tilgodebevis til online brug?


Reklamation:

Ved reklamation eller pakkefejl, bedes du kontakte os på info@aamosenslillejagtgaard.dk inden du sender varen retur og vente på svar fra os, så du ikke skal betale for portoen.

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail på info@aamosenslillejagtgaard.dk eller ringe på 22753730.

De vildeste hilsner fra

Mai Assertoft Jensen

Indehaver af Åmosens Lille Jagtgård.