Skal du bytte??

FORTRYDELSES OG RETURNERINGSFORMULAR

Du har du 14 dages fuld returret fra du modtager varen, hvis du har fortrudt dit køb eller ikke er tilfreds med varen.

Ønsker du at bytte din vare til en anden farve eller størrelse bedes du oprette en NY ordre på hjemmesiden. Eller sende 45 kr. på mobile pay 35030 til en ny ordrebehandling og så sender vi den med det samme og kreditere dig den vare du sender retur, så snart vi modtager den.

Såfremt du ønsker at returnere, så udfyld denne returformular, så godt som muligt og vedlæg den ved returneringen.

Når du sender varen, skal du altid sørge for at få dokumentation for, at varen er sendt – for eksempel en kvittering fra posthuset eller fragtmanden. Du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos mig.

Returportoen skal du selv betale.

Ønsker du at købe en returlabels gennem os, så send dette dokument som vedhæftet fil og vi kontakter dig for pris, alt efter hvilken vare der skal sendes retur. Og skriv i mailen at du ønsker en returlabels, så vender jeg tilbage med pris og når der er betalt på mobile pay 35030, så sender jeg en returseddel til dig, du sætter på den indpakkede vare. Herefter aflevere du den på nærmeste posthus/pakkeshop med POST NORD.

Alle varer skal sendes tilbage i samme stand og emballage, som du har modtaget dem.

Vi tilbagefører pengene på det kort eller via Mobile Pay betalingen, der er brugt ved handlen og du modtager en email når returneringen er behandlet og pengene er tilbageført. Ønsker du i stedet et tilgodebevis, så skriv det på listen længere nede. ( Et tilgodebevis kan bruges online og fysisk i butikken 3 år. frem. )

Retuneringen kan tage op til 4-6 hverdage.

Du har også mulighed for at returnere dine varer i vores fysiske butik, som ligger på Skarridsøgade 31, 4450 Jyderup i åbningstiden, hvortil alle returvarer ligeledes sendes til.

Udfyld venligst følgende (MED BLOKBOGSTAVER)

Dato:

Ordre nr.

Navn og efternavn:

Mail:

Telefon:

Årsag til retunering:

Ønsker du pengene retur eller et tilgodebevis til online brug?


Reklamation:

Ved reklamation eller pakkefejl, bedes du kontakte os på info@aamosenslillejagtgaard.dk inden du sender varen retur og vente på svar fra mig, så du ikke skal betale for portoen.

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende en mail på info@aamosenslillejagtgaard.dk eller ringe på 22753730.

De vildeste hilsner fra

Mai Assertoft Jensen

Indehaver af Åmosens Lille Jagtgård.